Posted By Costin

In 2013, capital.ro publica o lista cu site-urile ce difuzeaza filme piratate


Este incredibil cum poate exista o publicatie online care publica asa ceva dupa atatia ani de discutii. Incredibil. Incredibil cum nimeni nu s-a sesizat sa-l stearga, macar dupa articolul asta! Si, ca si cum nu ar fi fost indeajuns, a intrat la cross si pe evz.ro. Na-ti-o p-asta.

Dobro ii anunta in eter in urma cu un an de zile. Tot in aceeasi perioada, cineva de la stirileprotv.ro si-o fura folosind clipuri cu embed de pe vplay.ro (asta a fost maxima, cu voyo.ro in casa). In toamna, Moise Guran il promova cu lejeritatea cu care ai bea o Coca-Cola, la doar cateva zile dupa ce ProTV incerca sa faca ceva in directia asta.

Sa ne mai miram ca ziare.com oferea sfaturi pentru violatori? Maine-poimaine te pomenesti ca redactiile publicatiilor online vor media tranzactii cu droguri, carne vie, ori armament. Si ni se va parea atat de normal…

Bomboana pe coliva: CNA l-a bagat in revista presei. De control. Ne-am tampit.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments