Posted By Costin

Cum poti face cateva mii de dolari pe internet in 4 zile? Simplu.


Clipul de saptamana aceasta de la viralul de vineri a inregistrat in nici patru zile de la publicarea pe Youtube peste 12.7 milioane de vizualizari, ajutat fiind si de peste 1.7 milioane share-uri pe Facebook, 60.000 de mentiuni pe Tiwtter si includerea in peste 170 de bloguri din toata lumea.

Altfel, sper ca va dati seama ca baietii astia au facut cateva mii e dolari din publicitate, prin intermediul Youtube Partner Program, care va fi disponibil si in Romania, speram cu totii ca incepand de anul acesta! 🙂

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.