Posted By Costin

Detroit, pustiu si pe Instagram


Criza economica ce a inceput in 2008, situatie ce a urmat declinului industrial de dupa 1980, odata cu inchiderea fabricilor auto, a facut ca Detroit sa devina un oras fantoma, mai mult de jumatate dintre proprietarii de imobile / terenuri ajungand, in 2011, in imposibilitatea platii taxelor catre stat.

Mai mult decat atat, aceleasi ipoteza a facut ca Detroit sa ajunga in top 10 orase din punct de vedere al criminalitatii din Statele Unite, statisticile aratand ca, in 2008, 2 din 3 crime din statul Michigan s-au petrecut in Detroit. In sensul asta gasiti pe wikipedia si cateva statistici care fac realmente piele de gaina.

Cunoasteti insa zicala o fotografie face cat 1000 de cuvinte. Iar Tony, un tanar din down town Detroit, publica in fiecare zi pe instagram fotografii din oras, principala motivatie fiind, din cate inteleg dintr-un interviu, faptul ca majoritatea caselor pe care le veti vedea, unele fiind construite inca de prin anii 1800, vor fi daramate.

Here are only 6000 people living in downtown Detroit.
I am one of them. This is my story…
Tonydetroit


Instagr.am este cea mai populara aplicatie foto pentru telefoanele mobile, aplicatie ce a fost achizitionata de catre Facebook pe 9 aprilie 2012.

Descarca instagr.am:


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments