Posted By Costin

Doua despre kanald.ro


imi place kanald.ro

1. Incepand cu aprilie 2013, site-urile din Romania ale grupului Dogan, kanald.ro si wowbiz.ro vor fi reprezentate din punct de vedere al vanzarilor online de Thinkdigital. In martie 2013, kanald.ro a inregistrat 1.133.358 vizitatori unici, in timp ce wowbiz.ro a inregistrat 1.800.258 vizitatori unici (4 luni). Mai multe detalii gasiti la Dragos Stanca pe blog, in stilu-i caracteristic.

Si mai am o situatie care i-a scapat lui Dragos, insa, cu siguranta, nu si Pro-ului :-).

2. In martie 2013, dupa cateva saptamani detasate, kanald.ro (sati) a depasit dpdv trafic acasatv.ro (sati), facand dreptate in legatura online-TV in ceea ce priveste alinierea audientei online cu cea a TV-ului (Pro, A1, KanalD). Va dati seama ca, pentru mine, satisfactia este dubla, participand activ la cresterea unui copil care, acum, intrece alti copii pe care i-am tinut in maini.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments