Posted By Costin

Tu ai reusit sa instalezi Facebook Home?


Daca tot a depasit 500.000 de instalari, am decis sa instalez si eu Facebook Home pe Samsung Galaxy S3. Dupa instalare mi-a cerut sa fac un update in plus aplicatiei Facebook (17MB), insa, surpriza!

Mi-a multumit frumos pentru instalare, insa, aparent, terminalul pe care il folosesc is not supported yet, in ciuda faptului ca pe Google Play suntem informati ca Facebook Home e disponibil pentru Samsung Galaxy S III, Samsung Galaxy Note II, HTC One X and HTC One X+.

Eu acum ce fac? 🙂

PS. Pentru cei care nu au aflat inca, Facebook Home (detalii aici) este ultima intreprindere lansata de companie, cu ajutorul careia Mark va cuceri si lumea mobila, transformand toate telefoanele de pe planeta asta intr-un maaaaare Facebook. O sa vedeti.

Facebook Home


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments