Posted By Costin

Facebook: Imagini interactive pe Timeline, o idee interesanta pentru publisheri?


exemplu Thinglink

In urma cu cateva luni va povesteam despre Thinglink, un serviciu online care permite etichetarea fotografiilor pe care le publicam pe bloguri, ori site-uri, cu explicatii si/sau link-uri. La vremea respectiva il vedeam ca pe un tool fain pentru bloggeri sau site-urile de stiri (mai putin aici, articolele fiind la kilogram).

Ieri, compania a anuntat posibilitatea de a adauga astfel de imagini ce contin explicatii si/sau link-uri si pe Timeline-ul Facebook, fara ca utilizatorul sa paraseasca reteaua sociala la vizualizare, acest lucru ducand brusc aplicatia catre o potentiala utilizare mainstream. Pana la urma, nu ca-i fain sa postezi astfel de fotografii pe Facebook?

Am sa incerc, pe cat imi permite timpul, sa folosesc aplicatia pentru promovarea articolelor pe Facebook. E interesant de vazut daca si cu cat ar influenta o astfel de imagine numarul de vizitatori pe care un post il poate aduce pe site. Si nu ma refer aici doar la blogging.

Revin. 🙂

PS. Functioneaza bine merci si pe pagini, nu doar pe profile.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments