Posted By Bogdan Mihai

Infografic: Care sunt cele mai populare filtre pe Instagram?


100 de milioane de utilizatori activi in fiecare luna, 40 de milioane de fotografii postate zilnic, 8.500 de like-uri + 1.000 de comentarii in fiecare secunda. Sunt cifrele in care poate fi rezumat fenomenul Instagram, la (doar) 2 ani si jumatate de la lansare.

Care sunt insa cele mai populare filtre si ce spun ele despre utilizatori? Am gasit raspunsurile intr-un infografic interesant, din care am aflat si ca numarul femeilor care folosesc serviciul il depaseste pe cel al barbatilor.

Altfel, se pare ca majoritatea opteaza pentru #nofilter, ceea ce inseamna ca fie sunt multi utilizatori noi, care nu stiu inca sa foloseasca serviciul, fie sunt multi care isi editeaza fotografiile cu alte softuri, dupa care le urca pe Instagram.

Desigur, descrierile din dreptul fiecarui filtru sunt generice, nu iti poti face o idee despre personalitatea unui om in functie de felul in care foloseste o aplicatie pentru smartphone. Si totusi, in social media esti judecat dupa ceea ce postezi.

Instagr.am este cea mai populara aplicatie foto pentru telefoanele mobile, aplicatie ce a fost achizitionata de catre Facebook pe 9 aprilie 2012.

Descarca Instagr.am:


Pasionat de gadget-uri, tehnologie, ciclism.

View Comments