Posted By Costin

Fotografie de weekend (2)


Ca o continuare la recomandarea de saptamana trecuta, cand v-am “gasit-o” pe @madamejuju, saptamana aceasta vin cu alte 3 recomandari, din aceeasi zona de food si la fel de placute ochiului, insa cu tematici tineresti si vesele :-).

Conturile sunt @idafrosk (95.000 followers), @skyem (23.500 followers) si @duplexmode (3800 followers), si am dat peste ele in cautarea la-altceva-ce-se-poate-face pe aceeasi linie cu @madamejuju. Iata, mai jos, si cate 2 fotografii de la fiecare dintre cele 3 conturi amintite mai sus.

idafrosk


skyem


duplexmode


Daca folositi instagram si aveti si alte exemple de conturi care merita urmarite, nu va sfiiti sa lasati un comentariu (in cazul in care nu apare, din cauza link-ului, nu va faceti nicio grija. nu inseamna decat ca trebuie aprobat :-)). Pentru cei care nu au aflat inca, Instagr.am este cea mai populara aplicatie foto pentru telefoanele mobile, aplicatie ce a fost achizitionata de catre Facebook pe 9 aprilie 2012.

Pe mine ma puteti urmari aici. Descarca instagr.am:


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments