Posted By Costin

Fotografie de weekend: Peste 500 de inimi pe instagram


La inceput iti plac toate fotografiile pe care le faci. In timp insa, incepi sa ai preferatele tale, acele clipe pe care le rupi din tine pentru ceilalti. Dupa o perioada, iti dai seama ca acele fotografii care-ti plac cel mai mult nu sunt neaparat si cele mai aplaudate de cei care te urmaresc. Si te intristezi putin :-).

Fiind duminica, am zis sa va incant privirea cu o parte dintre fotografiile mele de pe instagram, care au reusit sa stranga peste 500 de like-uri. Si daca tot suntem aici, iata si cateva wallpapere din Vama pentru smartphone, in special pentru cei care au deschis mai tarziu monitoarele pe refresh.ro.

Sunt curios. Care va place cel mai mult?


(foto) @ Sighisoara


The silent blow (foto) @ Concert Vita de Vie


Make a habit of two things: 1. help 2. try to do no harm (foto) @ Vama Veche


It’s… complicated. (foto) @ Bulgaria


#200likes attitude (foto) @ Concert Changing Skins

Instagr.am este cea mai populara aplicatie foto pentru telefoanele mobile, aplicatie ce a fost achizitionata de catre Facebook pe 9 aprilie 2012. Pe mine ma puteti urmari aici.

Descarca instagr.am:


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.