Posted By Costin

Google+ Comments, killerul Facebook Comments :-), pentru orice pagina web


google plus

Zilele trecute, Google a lansat Google+ Comments, un sistem de comentarii asemanator cu cel de la Facebook, pe care il folosesc deja destul de multi publisheri din Romania, disponibil insa doar pentru Blogger, platforma de blogging a celor de la Google.

Baietii cu timp au scris o bucata de cod care te poate ajuta sa ai Google+ Comments in 2 timp si 3 miscari pe orice site, blog, ori pagina web pe care o detii. Explicatiile pentru implementare le gasiti aici. Acum, sincer, imi este putin frica ca am anuntat treaba asta. 🙂

Nu ca ar avea prea mare impact in Romania, insa nu poti cunoaste niciodata de unde sare vreun specialist atat in publishing, cat si in social media, combinatie mai letala decat aparitia de nicaieri a lui rol.ro pe prima pozitie in topul site-urilor din Romania auditate de catre SATI.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.