Posted By Costin

Google Nose la viralul de vineri


La viralul de vineri de saptamana aceasta avem o farsa de 1 aprilie, care poarta semnatura Google, compania anuntand de ziua pacalelilor lansarea serviciului Google Nose. Am inteles de la o prietena ca au existat chiar si romani, in dimineata lansarii, in mijloacele de transport, care isi miroaseau smartphone-ul :-).

Clipul raporteaza aproape 6 milioane de vizualizari pe Youtube (sincer mi se pare cam putin pentru cel mai accesat site/serviciu de pe internet – google.com), antrenate de aproape 340.000 de mentiuni pe Facebook, peste 26.000 de mesaje pe Twitter, precum si includerea in aproape 500 de articole pe bloguri din intreaga lume.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments