Posted By Costin

Google Now pe iOS. Sa ridice un deget cine foloseste aplicatia Google Search!


Azi noapte mi-am instalat Google Search pe iPhone, update-ul la Google Now fiind anuntat cu mare fast in cursul zilei de ieri. Practic, Google Now e sort-of-a-section a aplicatiei de cautare care, datorita localizarii, iti pune la dispozitie diferite informatii: vremea, foto, cursul valutar, fusul orar de acasa (lol), calendar, traduceri etc.

Prin tarile mai civilizate, aplicatia mai cunoaste si mersul mijloacelor de transport in comun, scorul in direct la diferitele evenimente sportive, ori zborul avioanelor. Ma repet, in cadrul tarilor civilizate, Romania a ramas la stadiul in care lumea se bucura ca un tren a ajuns cu 10 minute mai devreme la destinatie. Daca intarzia 1 ora si tot ne bucuram!

In Romania, aplicatia iti prezinta vremea si ceva imagini. Banuiesc ca daca ajungi ca turist iti mai arata si ora de acasa, precum si ceva google translate. Salut, un haiduc, sarmale, mamaliguta si alte varza si viezure de acest gen. Adica… pe bune. Ce? Fiecare start screen arata vremea in ziua de astazi. Ora? El-o-eL.

Numai mie mi se pare inutila treaba asta cu Google Now? Altfel, judecand doar dupa notele date de-a lungul timpului, se pare ca sunt vreo jumatate de milion de berbeci care au instalat-o pe iOS. Si nu toti de test, ca mine! 🙂 Sutele de milioane de utilizatori pe Android nu se pun. A venit cu sistemul.

De curiozitate, tu ai deschis-o vreodata? Macar sa vezi despre ce e vorba? Si, daca raspunsul este da, a doua oara ai mai deschis-o? etc 😀


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments