Posted By Costin

Jurnalisti de online! Putina atentie, va rog


Dragi jurnalisti ale publicatiilor online,

In momentul in care va simtiti indreptatiti sa folositi cuvinte precum socant in titlu pentru ca, de exemplu, un nene de 60 de ani care traieste in nu stiu care sat de prin mijlocul Moldovei si-a bagat, beat fiind si cu lipsa acuta, un ciocan in fund, aruncati o privire pe fotografiile din Boston, de pe The Big Picture.

Urmariti, de exemplu, privirea blondei din imaginea de mai sus. Dupa care, intrand pe pagina respectiva, la 3 fotografii distanta, cum intoarce capul sa-si dea seama ce se intampla in jurul ei. ACOLO e socul. Si, cu doar 2 fotografii, boston.com a anulat toate comediile de stiri din ultimele 2 saptamani din Romania.

Unii mai tineri, scuze, 75% aveti varste cuprinse intre 22 si 27 de ani, vor ridica o spranceana: “noi nu avem atentate!“. Ma bufneste rasul. Voi nu aveti experienta. Nu aveti oameni de teren. Nu puteti empatiza. Nu va puteti detasa. Si nu. Nu este neaparat vina voastra.

PS. Semnalarea nu se aplica publicatiilor de cancan, insa nici celor de la sport.ro. M-am lamurit definitiv care a ajuns sa fie linia editoriala.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments