Posted By Costin

Utile: kartela.ro, serviciu de incarcare electronica a cartelelor prepay


Nemultumiti de serviciile online care ofera incarcare electronica a cartelelor prepay ale companiilor de telecom din Romania, NETOPIA a lansat pe 2 martie kartela.ro, un serviciu simplu si rapid de incarcare a cartelelor prepay din Romania cu ajutorul unui card bancar.

Beneficiarii kartela.ro sunt clientii Cosmote Romania, Orange Romania si Vodafone Romania, incarcarea unei cartele prepay putand fi efectuata in exact timpul pe care-l petreceti completand un formular cu datele cardului, dupa introducerea numarului de telefon si a sumei.

Intrebari? 🙂 (via @aiurea)

NETOPIA mobilPay este lider pe piata din Romania in ceea ce priveste microplatile cu telefonul mobil si unul dintre cei mai importanti procesatori de plati online prin card. Serviciile companiei sunt NETOPIA mobilPay si web2sms.ro.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments