Posted By Costin

Kostas Loukas este noul Director Genaral Microsoft Romania


la 3 luni de zile de la anuntarea lui Sorin Eftene in pozitia de director interimar Microsoft Romania, compania anunta astazi numirea lui Kostas Loukas in functia de Director General al Microsoft Romania. Acesta se alatura Microsoft Romania pentru a conduce transformarea companiei catre un business de device-uri si servicii in tara.

Kostas Loukas - Microsoft Romania

Kostas Loukas are o experienta de 8 ani la Microsoft, timp in care si-a dezvoltat capabilitati recunoscute de conducere in Management General, Marketing, Operatiuni si Finante. Kostas si-a inceput cariera la Microsoft Grecia in rolul de Controlor Financiar in 2005, dupa care timp de trei ani a ocupat rolul de Director Financiar si Administrativ.

In 2009, timp de un an, Kostas a fost Director General interimar al Microsoft Grecia si in 2010 a fost numit Director de Marketing si Operatiuni in cadrul aceleiasi companii. Incepand cu luna ianuarie 2012, Kostas a condus afacerile Microsoft pentru Cipru si Malta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments