Posted By Costin

Lansari: Twitter #music


Hai ca imi fac curaj si incep si eu ca GSP. 🙂

Aflat si in slujba celor peste 300.000 de persoane care au vizitat in luna curenta refresh.ro din Statele Unite ale Americii, imi fac datoria sa va semnalez aplicatia Twitter #music, lansata weekend-ul acesta, insa disponibila doar pentru iOS, aplicatie cu ajutorul careia puteti asculta muzica.

Detalii / descarcarea o puteti face de pe iTunes.

Altfel, noua, in Romania, nu ne ramane decat sa speram ca, intr-o zi, vom avea acces odata cu oamenii la bunataturile care se lanseaza peste ocean. Nu stiu despre voi, insa eu nu ma simt intotdeauna confortabil cand vad astfel de mesaje (evident, daca trec pe US Store imi spune ca sunt roman si sa-mi vad de treaba mea).

PS. Am avut parte de o intamplare si mai simpatica saptamana trecuta, cand, din dorinta de a amuza o super-pisica Jackie Chan-style, am vrut sa reinstalez aplicatia Cat Fishing, pe care am mai folosit-o prin 2011. Apai credeti ca am mai putut? Ziceai ca le luam caii de la bicicleta. Nici sa nu mai aud vreodata de Friskies!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.