Posted By Costin

Marketing: F64 isi asuma posibilitatea de a plati comisioane duble catre afiliati


Am decis sa-i acord un articol separat raspunsului echipei F64 la semnalarea, legitima de altfel, facuta de Mihai Seceleanu, CEO InternetCorp, apropo de faptul ca, odata cu intrarea F64 in 2parale.ro, magazinul ar putea sa plateasca doua comisioane pentru aceeasi vanzare, F64.ro avand si un sistem de afiliere propriu.

Mihai e implicat in zona, InternetCorp lansand in urma cu aproape un an de zile cashout.ro, un fel de marketing afiliat la marketing afiliat, dupa cum remarca unul dintre comentatori la vremea respectiva.

Mihai Seceleanu

Cookie duplication? Adica daca am dat click acum o luna pe un banner F64 al unui afiliat 2P (durata cookieului fiind de 2 luni) si astazi pe un banner F64 al unui afiliat direct, dupa care cumpar ceva, F64 va plati comision de afiliere ambilori afiliati pentru aceeasi vanzare.

Motiv pentru care un magazin online nu poate lucra cu mai multe retele de marketing afiliat in acelasi timp. De aceea si modelul de business e genial, cu astfel de bariere de intrare 🙂 Probabil exista o perioada de tranzitie, in care testeaza sistemul 2Parale si daca sunt happy cu rezultatele raman doar in el.

Mihai Seceleanu1, CEO InternetCorp

Cezar Paraschiv

Salut Mihai,

Sistemul de afiliere F64 va merge in paralel cu afilierea prin 2 parale. Da, asa cum foarte bine zici, exista posibiliatea de a inregistra comisioane duble, comisioane pe care ni le vom asuma, adica le vom plati.

Evident, nu putem lasa afiliatii sa se supere pe noi, politica de a multumi partenerii face parte din ADN-ul F64.

Daca aveti orice sugestie sau comentariu, bun, rau, le primim cu drag pe [email protected] 🙂

Cezar Paraschiv2, Affiliate Manager F64 Studio

Misto miscare de marketing, nu? 🙂

Note de subsol:
1. Mihai Seceleanu – CEO Internet Corp. Blog | LinkedIn
2. Cezar Paraschiv – Affiliate Manager F64 Studio. LinkedIn

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.