Posted By Costin

Participa la studiu “Marketingul afiliat in Romania”!


Se pot castiga 10.000 euro / luna din afiliere? Ce ii atrage pe afiliati sa promoveze un anumit program de marketing afiliat?

2Parale, cea mai mare retea de afiliere din Romania, a demarat primul ei studiu dedicat radiografierii activitatilor de marketing afiliat autohtone, pentru a vedea concret care sunt posibilitatile de castig pentru un afiliat si metodele de promovare utilizate cu precadere de afiliatii romani.

Studiul va permite creionarea unui portrel al afiliatului din Romania si va trasa, dupa cum spun cei de la 2parale, cateva coordonate importante pentru industria marketing-ului afiliat din .ro, oferind informatii precum tipurile de proiecte folosite pentru afiliere, metode de promovare preferate, precum si castigurile si investiile lunare ale afiliatilor.

Puteti participa la studiu aici, perioada de desfasurare a colectarii datelor terminandu-se pe 28 aprilie, iar primele informatii in exclusivitate vor fi disponibile pe refresh.ro :-). Altfel, toti participantii la studiu vor primi acces, fara tragere la sorti, la o serie de resurse utile.

Lansarea studiului vine in contextul in care 2Parale a depasit recent pragul de 4 milioane de lei reprezentand suma comisioanelor castigate de afiliatii din retea, iar zilele acestea se pregateste sa sarbatoreasca atingerea volumului de 20.000 de afiliati.

bani 500 lei bancnote


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments