Posted By Costin

Mercedes GL500, aplicatia mobila


Cea mai anemica Mercedes GL500 costa peste 60k. Banuiesc ca stiati asta. In caz contrar, poftim. Fie vorba intre noi doi, sunt sanse mici sa ne-o permitem in viata asta. De banii astia mai bine-ti iei un apartament pe litoral, gen :-). Poate urmatoarea.

Ceea ce nu stiati e ca daca va doriti sa explorati interiorul luxos al noului GL, atunci cand vizita la show-room este ingreunata (de distanta, de timp, etc.), tot ceea ce trebuie sa faceti e sa descarcati o aplicatie pentru mobil.

Descarca: iOS | Android (producator Arworks)

Nu va asteptati la avioane. Aplicatia nu face nimic altceva decat sa va prezinte interiorul masinii, “navigarea” fiind permisa prin rotirea pozitiei telefonului. Sus, jos, stanga, dreapta, zoom in, zoom out, cat rezista si inima, saraca.

Recomand iPhone. Rezolutia este superba. “Simti cum atingi pielea“, ca sa citez.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments