Posted By Costin

O idee pentru bloggerii care doresc sa se afirme


Asa cum a remarcat si Manafu, in ultima perioada branduri destul de mari devin din ce in ce mai interesate sa aiba ambasadori in blogosfera, fie ca e vorba de vedete care ajung sa scrie pe bloguri corporate, ca in cazul Avon, ori bloggeri alesi in mod public, precum cazul Samsung Mobilers.

blogging / blog / blog de nisa / campanii in blogosfera romaneasca

Cum intelegem cu totii dorinta / necesitatea unui brand de a avea ambasadori in blogosfera / social media, personal sunt sigur ca este o solutie castigatoare si pentru un blogger talentat care doreste sa se afirme. Pana la urma, ceva trebuie sa faci sa iesi din multime.

Iar beneficiile castigarii unui statut de ambasador cred ca sunt destul de evidente: cresterea influentei prin asocierea cu brandurile respective, continut, de cele mai multe ori exclusiv, insa si experienta in a lucra cu diferite structuri din cadrul unei companii / agentie.

Este si cazul zorilestore.ro, magazin online ce si-a anuntat public dorinta de a avea un ambasador in blogosfera, organizand o competitie in acest sens. Iar in acest program s-au inscris 300 de bloggeri, acestia avand la dispozitie mai bine de 2 saptamani pentru a testa un produs (care le-a ramas) si de a scrie despre el.

V-am povestit despre asta deoarece, alaturi de Cristina Bazavan, Alexandru Negrea si Cristi Manafu, fac parte din juriul care va decide cine urmeaza sa fie ambasadorul zorilestore.ro in blogosfera. Doar unul dintre cei 300 de bloggeri participanti va castiga. 1 din 300.

Iar bloggerul va lucra cu echipa magazinului online si va testa produse in cuantumul a 900 de lei, va participa la 2 actiuni alaturi de zorilestore.ro, va participa la un eveniment in social media unde va reprezenta Zorile Store si va avea parte si de o mini-vacanta in Vama. Mai multe detalii aici.

Mai au 2 zile pana la deadline. Succes le doresc. Sunt necrutator. 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments