Posted By Costin

Profesoara


Ati vazut asta?

Spotul TV, lansat în premieră pe pagina oficială de Facebook a COSMOTE România, promovează abonamentul No Limit al operatorului şi prezintă o profesoară de literatură şi pe elevii săi în timpul unei ore de curs. Elevii, aparent lipsiţi de interes, o intrigă pe profesoară, care doreşte să ştie de ce este gălăgie în sală.

Spre surprinderea ei, elevii au pus la cale un mod special de a-i ura la mulţi ani, cu ajutorul lui Radu Beligan, care joacă pentru prima oară în cariera sa profesională într-un spot TV, prin proiectarea în timpul orei de curs a unui scurt film emoţional. Maestrul Beligan subliniază rolul profesorului de a preface minţile tinere în suflete, motivul pentru care profesorii sunt îndrăgiţi.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments