Posted By Costin

RCS & RDS relanseaza digi24.ro


digi24.ro

RCS & RDS a anuntat relansarea site-ului digi24.ro, cu o noua structura de link-uri, o alta aranjare a continutului de pe homepage, o noua structura de pagina de stire, o alta organizare a paginii de categorie etc.

Anuntat ca si optimizat pentru tablete si telefoane, beta.digi24.ro aduce noutatea slide-urilor pe categorii, navigarea intre acestea facandu-se stanga-dreapta. Insa cam atat. Lipsesc retusuri din plin la cropuirea imaginilor care ilustreaza stirile pe categorii, ori homepage.

In rest, dpdv modalitate de consum a site-urilor de publishing din .ro, noul site digi24.ro e mai slab decat cel vechi, pe care inca il puteti gasi pe digi24.ro. Nu vorbesc aici despre bugurile de pe noul site, ci despre distribuirea continutului in paginile amintite mai sus.

Concluzii:

– Design urat, o sorcova ghirlanda de culori pe categorii, flancate de mult gri si mov, de parca l-a desenat un programator si nu de un designer, ori a avut recomandarile imbatabile ale unui marketing manager :-).

– Continut mai mult vizual decat informational, cu hovere inutile pentru scopul relansarii, potrivite, cel mai probabil, pentru sPen-ul de la Samsung Galaxy Note 1, 2 si 8.0. Nu cred ca au urmarit sa lanseze un Pinterest cu imagini prost cropuite.

– Navigarea pe categorii este interesanta, insa doar atat. Singurul avantaj e ca se incarca rapid, insa, pe mobile, butoanele de navigare stanga-dreapta sunt parca prea mici (pot fi subiectiv aici).

– Dpdv editorial nu ma pronunt. Nu cunosc strategia de continut, nu ma bag, insa un site de stiri supravietuieste din continut si nu din briz-briz-uri de navigare inutile. Vezi top 10 cele mai vizitate site-uri din Romania.

PS. Nu am inteles niciodata placerea de a avea link-uri precum acesta in loc de acesta.

* via Iulian Machi (Twitter)


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments