Posted By Costin

Relansare: mediagalaxy.ro. Meniu ilizibil!


24h later update: Primit mail de la Marketing-ul Media Galaxy. A fost un bug, s-a remediat. Spor la cumparaturi!

Altex Romania a anuntat astazi relansarea site-ului mediagalaxy.ro, fabricat in Romania, de catre Senior Interactive, agentie ce a fuzionat cu Hyperactive in urma cu o luna de zile, devenind Senior Hyperactive.

Noul redesign este mai prietenos, mai aerisit pentru a permite o organizare mai buna a contentului si o navigare mai facila printre produse si servicii. Schimbarea de look a site-ului Media Galaxy a fost bine primita de vizitatori, rata de bounce fiind redusa la jumatate in prima zi de lansare.

Ce incerc sa fac eu? Sa navighez. Facil, mi-ar placea. Ideea e ca meniul este albastru / albastru. Splendid! Imi e frica sa ma duc mai departe. Am acelasi sentiment pe care il ai in fata unei curti goale, pe a carei poarta exista un semn “Caine rau!”. Nu stii cand te loveste! 🙂

mediagalaxy.ro relansat


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments