Posted By Costin

Romtelecom lanseaza afacereataonline.ro


Romtelecom a lansat astazi afacereataonline.ro, o initiativa menita sa-i ajute pe mici antreprenori din Romania prin crearea unui site de prezentare al afacerii in doar cativa pasi simpli. Ofertele sunt disponibile aici.

Lansarea acestei inițiative este parte din strategia de dezvoltare a portofoliului Romtelecom Business Solutions și se adresează oricărei companii care nu deține deja un website propriu. Utilizarea platformei este gratuită pentru primul an, permițând deținătorilor de afaceri să-și personalizeze website-ul cu ajutorul unor tipare și texte predefinite, care pot fi mai apoi modificate de către posesorul afacerii, conform caracteristicilor activității sale.

Mai mult decât atât, platforma permite crearea de adrese e-mail pe respectivul domeniu, dar și dezvoltarea și transmiterea de newslettere pentru promovarea afacerii respective și uneltele necesare pentru analiza traficului de pe website-ul creat.

Platforma do-it-yourself a fost dezvoltată de către Romtelecom în baza serviciilor și infrastructurii deja existente, precum serverele și platforma BeOnline, unde vor fi găzduite website-urile create de companiile mici și mijlocii. La finalul anului de gratuitate, se va aplica o taxă lunară pentru găzduire.

Pentru promovarea inițiativei și pentru a-i ajuta pe deținătorii afacerilor să înțeleagă mai bine importanța prezenței în mediul online, Romtelecom va organiza, în perioada următoare, ateliere destinate oricărui întreprinzător care nu deține deja un website propriu. Atelierele vor avea loc în Ploieşti, Cluj, Timişoara, Constanţa, Braşov și Oradea.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments