Posted By Costin

Stirili, un agregator romanesc de stiri pentru smartphone-urile cu Android


Luna aceasta, 24 Cloud a lansat Stirili, o aplicatie pentru smartphone-urile cu Android care preia articolele de pe cele mai importante bloguri si publicatii de stiri din Romania (100+), organizandu-le in mai bine de 30 de categorii.

Partea interesanta a aplicatiei este aceea ca Stirile memoreaza preferintele utilizatorului, oferind ulterior acestuia ceea ce ii place sa citeasca, in functie de stirile pe care utilizatorul impartaseste cu prietenii de pe retelele sociale, pe care le citeste cel mai des, ori la care foloseste thumbs up.

Imi place faptul ca aplicatia este ingrijita, in ciuda abundentei de informatie. Ce nu-mi place este ca nu ofera posibilitatea de a adauga feed-uri (da, inca sunt in cautarea unui reader pentru mobil / desktop care sa nu decida in locul meu ce vreau sa urmaresc).

Altfel, Stirili nu face greseala asta, selectarea informatiei facandu-se in functie de preferintele tale si nu ale prietenilor tai mai mult sau mai putin virtuali.

Descarca aplicatia:

Later edit:


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments