Posted By Costin

Topul aplicatiilor de shopping din Romania! Descarca aici


Mobile Shopping Application Awards 2013 (MasterCard)

Mastercard a anuntat castigatorii premiilor pentru Aplicatii de Mobile Shopping, o competitie ce recunoaste cele mai bune aplicatii existente in prezent in noua tari din Europa Centrala si de Est, Rusia si Turcia.

Locurile 1, 2 si 3 au fost ocupate de catre Yemeksepeti (iOS | Android), lider in Turcia pe servicii de livrari mancare, Nexto Reader (iOS | Android) din Polonia, ce reuneste functiile unui ebook, audiobook si pe aceea de e-press reader si Slevomat (iOS | Android), cel mai mare serviciu de oferte zilnice si group buying din Cehia.

La nivel local, cei trei castigatori ai premiilor MasterCard pentru Aplicatii de Mobile Shopping din Romania sunt 3 aplicatii ale unora dintre cele mai cunoscute servicii de agregare de oferte / group buying din .ro, dupa cum urmeaza:

1. Adulmec.ro

2. BestDealz

3. FunDeal


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.