Posted By Costin

Va plac Vama si Vita de Vie?


Later edit: castigatorul invitatiei la concertul Vita de Vie de la Teatrul National Bucuresti va fi extras duminica, 7 aprilie, dupa amiaza, si rugat sa confirme pana la ora 23:59.

Continuam seria de invitatii gratuite la concertele inscrise pe iabilet.ro cu doua super concerte, Vama si lansare de album Vita de vie. Inteleg ca atat Tudor Chirila cat si Adi Despot sunt foarte indragiti de catre corporatiste si PR-iste. Fetelor, atacati. 🙂

In aceeasi ordine de idei, tot ce trebue sa faceti este sa lasati un comentariu cu trupa/ele favorita/e dintre cele de mai jos, precum si melodia preferata. Castigatorul unei invitatii duble va fi tras la sorti in dimineata concertului, pentru fiecare trupa in parte, dintre cei care le-au mentionat.

Nota: Castigatorii trebuie confirmati pana in ora 12, ziua concertului.

04.04 – 21:00 – Vama – Hard RocK Café (60 lei)
08.04 – 20:00 – Lansare Vita de Vie Acustic – Teatrul National Bucuresti (60 lei)

Ini, mini, mani… azi ascultam Vita de vie! RT, share, mail, va rog! 🙂


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments