Posted By Costin

Vezi aici, Nikon


VEZI AICI ce obiectiv CADOU pentru un aparat Nikon de 24.000 ron

Extrem de timid inceputul pentru Nikon, ceea ce ma pune putin pe ganduri din cauza faptului ca realizez ca va trebui sa mai asteptam vreun an pana cand o sa vedem un “SENZATIONAL! Vezi AICI de ce O SA MORI cand o sa vezi ce obiectiv SOC iti dam cadou!” ticluit. Si ar fi pacat de atata lupta pe care o duce presa online zi de zi.

Ah, am uitat sa precizez. Body-ul de la Nikon D800 costa 25.000 ron, fiind varful de gama profi de la Nikon. The shit. Intreprinderea pe care si-o cumpara un fotograf profesionist. Un coca nu-si cumpara un aparat ce cantareste 1.5 kilograme fara obiectiv si nu se asorteaza cu nicio masuta de pe Dorobanti, iar un om de rand viseaza cel mult la un D5200 la promotie.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.