Posted By Costin

voyo.ro, in topul brandurilor cu cea mai mare vizibilitate pe TV (03.2013)


mediaTRUST, unul dintre furnizorii de servicii de monitorizare a publicitatii in Romania, a dat astazi publicitatii topul celor mai activi advertiseri in luna martie 2013, luand in calcul rezultatele monitorizarii a 273.092 de reclame difuzate in intervalul de timp 1-31 martie 2013, la 20 posturi de televiziune, 12 posturi de radio si 200 de publicatii centrale.

Din care spicuim.

– Topul celor mai vizibile braduri este format din Romtelecom (observam ca in martie nu a mai intrat pe ProTV?), Penny Market si Nivea. Tot in functie de vizibilitate mai intalnim si Nurofen, Orange, voyo.ro (!), Adria.

– Pe eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, il gasim printre cei mai bine promovati advertiseri la categoria Comert, alaturi de Rewe si Lidl.

Pentru mai multe informatii, va rog sa conspectati documentul de mai jos.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.