Posted By Costin

Zitec investeste in povesti din print


Harap Alb

Zitec, unul dintre producatorii locali de aplicatii online, a anuntat astazi preluarea a 30% din HAC!BD, editura care publica revista de benzi desenate Harap Alb continua. Reluam. Zitec, unul dintre producatorii locali de aplicatii online, a anuntat astazi preluarea a 30% din HAC!BD, editura care publica revista de benzi desenate Harap Alb continua.

Lansata in octombrie 2012, revista apare o data la doua luni, in 10.000 de exemplare, avand un pret de 4.9 lei per bucata. Primele 3 numere au costat 100.000 de euro. Alexandru Lapusan, CEO Zitec, a declarat ca isi propune ca, in perioada urmatoare, HAC!BD sa lanseze si alte titluri si sa intre si pe alte piete, din strainatate.

In tot acest timp, printul moare. Incet, insa sigur.

Note de subsol:
1. Alexandru Lapusan – CEO & Founding Partner, Zitec. LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments