Posted By Costin

Aplicatii mobile pentru constructia si amenajarea unei locuinte


Astazi, doua comunicate diferite au anuntat diverse aplicatii necesare atat celor care isi construiesc o locuinta si au nevoie de mai multe detalii, fie celor care isi doresc amenajarea uneia. Dap, coincidenta :-). Sa o luam metodic cu inceputul!

123Casa!

Wienerberger Romania, liderul pietei de blocuri ceramice, lanseaza 123Casa!, prima aplicatie mobila din Romania dedicata utilizatorilor de smarthpone si tablete, care isi planifica sau isi construiesc o casa.

Aplicatia este prezentata ca un instrument specializat in calcularea necesarului de materiale de zidarie, estimarea costului si a duratei constructiei, programarea eficienta a etapelor si realizarea corecta a unei case trainice si eficiente energetic.

Cum in fiecare roman cu un terminal mobil in mana exista un costructor :-D, aplicatia este disponibila pentru toti utilizatorii de smartphone si tableta cu sistem de operare Android (descarca) si iOS (descarca).

Pe mine m-a amuzat teribil imaginea care a ilustrat comunicatul de presa :-).

Aplicatii pentru amenajarea locuintei

The PhoneGeeks, divizia specializata de tehnica si telefonie mobila a EuroGsm, a anuntat astazi o serie de aplicatii mobile dedicate, cu ajutorul carora utilizatorii se pot inspira din diferite stiluri de decoratiuni interioare pentru amenajarea spatiilor.

Sar peste explicatii suplimentare si va ofer direct lista lor:
– Living Room Decorating Ideas – Android
– Kitchen Decorating Ideas – Android
– Bathroom Decorating Ideas – Android
– Bedroom Decorating Ideas – Android
– Wall Decorating Ideas – Android

Nu am apucat sa testez niciuna pana in prezent, insa, judecand doar dupa imaginile de prezentare ale aplicatiilor, zic ca merita o descarcare si o trecere in revista a aranjamentelor.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments