Posted By Costin

Asculta cineva radio pe TV?


Pe finalul saptamanii, Samsung a anuntat lansarea Streaming Radio Smart TV, o aplicatie disponibila pe Smart TV-uri, prin intermediul Smart Hub. Aceasta le permite utilizatorilor sa asculte posturile Radio NRJ / ENERGY, care, in urma acestui parteneriat, ajung la 27 de milioane de ascultători din 15 țări europene, dupa cum a declarat Lee Epting, VP @ Samsung Electronics Media Solution Center din Europa.

Printre cele 15 tari se afla si Romania, iar banuiala mea este ca acea cifra, de 27 de milioane de ascultatori, este, de fapt, cifra de Smart TV-uri pe care Samsung le-a comercialiazat in cele 15 tari.

De unde se naste si intrebarea legitima: asculta cineva radio pe TV? Nu am gasit niciun studiu online, iar la mine a trecut deja un sfert de secol de cand am facut asta ultima oara. Aveam un TV OLT 218B pe care prindeam 3 posturi TV si vreo 2 de radio.

FOTOS: Shutterstock.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments