Posted By Costin

BlogChef: Cel mai cel bucatar din blogosfera romaneasca!


mancare buna :-)

Zilele acestea se desfasoara Blogchef, competitie sustinuta de BEKO, in care 4 bloggeri se intrec in arta culinara. Este vorba despre Andreea Ibacka, Cetin Ametcea, Radu Bazavan si Sebastian Bargau.

In paralel, orice blogger poate intra intr-o competitie de gatit cu toata blogosfera din Romania, premiul pentru cea mai faina reteta preparata fiind o plita cu inductie BEKO.

Dupa saptamana trecuta in care au strans propuneri de retete de la cititorii lor (Andreea, Cetin, Radu si Sebi), cei 4 blogeri au avut parte de 2 zile la cratita, preparand si filmand retelete alese dintre propunerile de mai sus.

Ce a iesit?

Andreea Ibacka – Beef Wellington
Cetin Ametcea – Clatite cu carne
Radu Bazavan – Cheesecake de New York
Sebastian Bargau – Snitele la cuptor

Rezultatele unui weekend care a tinut bloggerii in casa pot fi votate pe blogchef.ro, clipurile fiind disponibile si mai jos. Reteta care va castiga competitia ii va aduce celui care a propus-o un cuptor BEKO.

Disclaimer: Campania poarta semnatura Bakers Digital Communication, companie pe care o conduc din toamna lui 2011.
* foto shutterstock.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments