Posted By Costin

Blogging: Un week-end pe Thassos


Asa cum stiti, 16 bloggeri printre care si subsemnatul se afla pe insula Thassos din Grecia, in actiunea Arche, sursa tuturor lucrurilor care exista, also known as Tabara de Fotografie pentru Bloggeri 4, ori TFB4.

Asa cum am banuit (nu, nu am cobit, pur si simplu astia-s grecii), internetul functioneaza ca si acum peste 2400 de ani, pe vremea cand Socrate, personajul care mi-a fost atribuit in tabara, spunea, plin de intelepciune, “Wisdom begins in wonder“.

Altfel, sambata ne-am petrecut-o pe drum, de mentionat faptul ca Toma Nicolau a uitat sa mearga vineri dupa statiile Falcon pe care le-am folosit si in Austria, ceea ce ne-a facut sa testam roaming-ul la greu :-), iar astazi am dat un ocol insulei, poposind pe aproape toate plajele pustii si interesante, pana la inserat.

Cum telefoanele mobile au fost utilizate la maxim, am avut prilejul sa testez incarcatorul DURACELL™ USB, incarcator / baterie ce are o capacitate de 1150/1800mAh ceea ce-ti ofera inca cateva ore de utilizare a smartphone-ului din dotare.

La carte scrie 3-5 ore, pe mine m-a mai tinut aproape 3 (utilizare muzica / foto + 3G – instagram). Mentionez ca am incarcatorul / baterie de 1800mAh.

DURACELL USB a fost lansat in Romania in cea de-a doua jumatate a lunii aprilie, iar cele doua versiuni au preturi recomandate de 110 RON (cea de 1150mAh) si 157 RON (cea de 1800mAh). Aparatul arata ca in imaginile de mai jos, in care-l puteti vedea si pe Samsung Galaxy S4 la incarcat :-).

Ne vedem pe instagram.

Tabara de Fotografie pentru Bloggeri 4 este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Bancpost, Cosmote, Samsung Galaxy S4, Ford, F64, Booking Greece, Izvorul Cristalin.

Descarca instagr.am:


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments