Posted By Costin

Caiete cu realitate augmentata? Urmeaza copiatul cu ochelarii Google!foto: shutterstock.com

Citeam pe la pranz Mai lăsați nostalgia pentru ce-a fost, articol scris de Radu Dumitru, care, in stilu-i caracteristic, pune cruce nostalgiei dupa vremurile de alta data, inchizandu-i gura pentru totdeauna lui Antoine de Saint-Exupery. Cu exemple, cu tot ce trebuie.

Cateva minute mai tarziu, am dat peste proaspata campanie pentru bloggeri lansata de Blogal Initiative in colaborare cu magazinul online rechizitelemele.net, campanie pentru promovarea unui, si acum atentie, caiet Skag AR a carui coperta a cunoscut realitatea augmentata.

Oare cei care se duc acum la scoala cu astfel de caiete si, bineinteles, telefoane care sa le recunoasta, se vor uita cumva nostalgici la clipul de mai sus, in timp ce copiii lor vor purta a țșpea generatie de ochelari Google pe care au instalat o aplicatie asemanatoare cu care vor copia la examene, afisand formulele matematice, de exemplu, chiar pe peretele clasei?

Ori, cu atata amar de informatie care se va strange online, cat de greu va fi sa poti face o aplicatie care sa scotoceasca linistita tot internetul, ori propria baza de date :-), dupa rezolvarile la problemele matematice pe care ochelarii Google (a fost un exemplu la indemana) le citeste de pe foaia de examen?

Vom avea o Romanie plina de ochelaristi matematicieni! Iar primul site din Romania nu va mai fi rol.ro, ci referat.ro!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments