Posted By Costin

Care sunt sesiunile la care imi doresc sa ajung la ICEEfest?


gaming / jocuri
Przemek Tokar / Shutterstock.com

ICEEfest (Interactive Central and Eastern Europe Festival), eveniment ce se desfasoara in 6-7 iunie la Grand Cinema Digiplex din Baneasa Shopping City, aduce la Bucuresti si industria jocurilor, prin intermediul gigantilor Gameforge, Nadeo (Ubisoft) si Facebook.

Populari in regiune cu jocuri precum AION, Metin 2 sau RaiderZ, cu peste 300 de milioane de jucatori inregistrati, Gameforge e reprezentat chiar la nivel CEO de Carsten van Husen care va vorbi despre cum poti ajunge de la zero in topul jocurilor multiplayer online.

Cu 18 milioane de player inregistrati, Nadeo, parte a Ubisoft, va fi reprezentate de Jerome Chatelain, Live Operations Director, care va aborda un subiect extrem de interesant: cum jocurile electronice se transforma in sport cu public si meciuri pe stadioane reale.

Nadeo este producatorul unor jocuri populare printre gamerii din Romania si regiune, precum TrackMania.

Sesiunea dedicata spectaculoasei lumi a jocurilor si aplicatiilor mobile, realizata in parteneriat cu Computergames.ro, va avea loc in ziua a 2-a a evenimentului care are loc saptamana viitoare, intr-o sesiune foarte asteptata in care vor mai vorbi reprezentanti ai zonei mobile si gaming a Facebook precum si ai cunoscutului serviciu muzical DEEZER.

Inscrierile pentru participarea la eveniment se fac aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.