Posted By Costin

Cine sunt cei 16 bloggeri care vor pleca in Tabara de Fotografie pentru Bloggeri 4?


Concursul anuntat in urma cu 2 saptamani s-a incheiat, cei 8 castigatori alaturandu-se actiunii Arche, sursa tuturor lucrurilor care exista, also known as Tabara de Fotografie pentru Bloggeri 4, ori TFB4, eveniment ce va vea loc in perioada 18-26 mai anul acesta.

Arche: Tabara de Fotografie pentru Bloggeri 4
Socrate: “Wisdom begins in wonder”

Dupa cum stiti deja, cei 16 bloggeri temerari (Temerari? Parca rescriu Ciresarii pe blog! :-)) care vor pleca in cautarea Arche-ului vor avea o saptamana la dispozitie pentru a-l gasi pe insula Thassos, in Grecia, cu ajutorul lui Samsung Galaxy S4.

Intreaga operatiune va putea fi urmarita pe Instagram, singura cale de comunicare cu propriul Arche. Iata si lista celor 16:
1. Dan (Anaximandru) Dragomir
2. Anca (Epicur) Duma
3. Cosmin (Zenon) Tudoran
4. Alexandru (Aristotel) Negrea
5. Ruxandra (Democrit) Melinte
6. Radu (Aristip) Bădoiu
7. Cristian (Heraclit) Şuţu
8. Maria Cristina (Melissos) Gânj
9. Oana Andreea (Gorgias) Baba
10. Alexandru (Philolaos) Damian
11. Lori (Anaximene) Alexe
12. Toma (Xenofan) Nicolau
13. Andreea (Parmenide) Burlacu
14. Carmina (Leucip) Niţescu
15. Ariel (Pitagora) Constantinof
16. subsemnatul, Socrate 🙂

Tabara de Fotografie pentru Bloggeri 4 este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Bancpost, Cosmote, Samsung Galaxy S4, Ford, F64, Booking Greece, Izvorul Cristalin.

Descarca instagr.am:


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments