Posted By Costin

Concurs #igstory2013: Final de poveste pe Instagram pentru un HTC ChaCha


Ma aflu intr-un loc superb. I-as spune Rai, insa n-am niciun plan sa ma grabesc intr-acolo, desi, daca ar exista, cu siguranta arata cel putin la fel de linistit si boem ca locul in care ma aflu. Sau cel putin asa imi doresc eu sa fie :-).

Cum nu am in ADN verbul “a sta” urmat de adverbul “degeaba”, mi-am ocupat timpul cu Nikon D800-le din dotare si m-am gandit la o poveste in 5 imagini. Din care am facut 3. Cele de mai jos. Insa partea interesanta abia acum urmeaza.

Mi-ar place sa povestim impreuna istorioara de pe malul marii!

Eu am inceput-o cu 3 fotografii (prima, a doua, a treia). Voi o veti termina cu doua, ori maxim trei fotografii, dupa cum va doriti, ori va poarta imaginatia. Cum nu puteam sa las treaba asta fara un premiu, am pus la bataie un HTC ChaCha, telefon pe care l-am castigat la lansare.

Despre telefon puteti afla mai multe citind urmatoarele doua articole:
HTC ChaCha (video / foto)
HTC ChaCha (prezentare)

Pentru a participa la concurs trebuie sa:

1. Follow @eCostin
2. Urcati 2 (maxim 3) fotografii care sa continue povestea de mai jos pana la (un) final
3. Fotografiile trebuie sa poarte hastagul #igstory2013
4. Reveniti la punctul 2 ori de cate ori simtiti un alt final

Termenul limita pentru publicarea fotografiilor este 6 august, pentru a avea timp sa ajugeti intr-un loc in care sa puteti continua povestea de mai jos. Nu exista limita de nationalitate pentru participarea la concurs. Il voi populariza si pe Instagram.

De asemenea, nu exista limita de inscrieri. Asadar, puteti avea mai multe inscrieri, in functie de inspiratia pe care o aveti in momentul respectiv. M-am gandit ca ar fi pacat sa impun o astfel de limita.

Puteti continua si termina povestea oriunde. Nu exista vreo constrangere asupra locatiei. Fie ca e vorba la mare, ori la munte, in dormitor, pe scara blocului, in masina, in tren, in gara, imginile pe care le postati trebuie sa continue povestea.

Criteriile de alegere a castigatorului vor fi pur emotionale. In cazul in care am dubii asupra sentimentelor pe care le veti trezi in mine :-), voi face un concurs cu vot public cu cele mai frumoase finaluri ale povestirii.

M-ar ajuta foarte mult un comentariu la acest articol cu cele doua / trei link-uri catre fotografiile respective care incheie povestea. Link-urile le puteti lua de pe profilul web de pe instagram.com.

Voi alege castigatorul in data de 10 august, premiul il voi trimite cu un curier. Hai, sa fie soare, mare, bine, soare! Succes si multumesc!

PS. Daca vor apare modificari pe parcurs la ceea ce am scris mai sus voi face un update la articol.

ig story 2013Cei care nu au descarcat inca aplicatia Instagram o pot face apasand, in functie de telefonul mobil pe care il au, unul dintre butoanele de mai jos, direct de pe telefonul mobil.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments