Posted By Costin

Cosmote Romania lanseaza un nou plan tarifar nelimitat


doua domnisoare conspectand planuri tarifare

2013 este anul pe care cel putin refresh.ro il tot asteapta de prin 2010, de pe vremea cand urmarea competitia dintre operatorii de telefonie mobila in ceea ce priveste includerea de mii de minute, ceea ce, practic, insema nelimitat, insa nu era comunicat ca atare.

Startul a fost dat inca din vara trecuta, cand COSMOTE Romania a strigat “nelimitat” (vezi si spoturile TV). A urmat aprilie 2013, luna in care Vodafone s-a regrupat si a strigat “nelimitat” cu RED.

Astazi, Cosmote Romania pluseaza si lanseaza No Limit Avantaj, un nou plan tarifar ce ofera minute, sms-uri si apeluri video nelimitate in retea, minute nationale si internationale in Zona 1, acces la aplicatiile Radar Me, Mireo Navigation si Dolce Mobile TV, precum si 500MB de date.

Pret? 24.8 euro/luna. Iar pentru 31 euro / luna, cei care isi doresc un terminal nou au la dispozitie o gama variata de smartphone-uri. Detalii pe cosmote.ro

* foto shutterstock.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments