Posted By Bogdan Mihai

Cum urci poze din PC pe Instagram?


Dilema: ce faci cand vrei sa urci pe Instagram fotografii pe care le ai in PC? Interfata web nu permite inca o asemenea operatiune motiv pentru care, aparent, singura solutie este sa transferi, intr-un fel sau altul, imaginile pe telefon/tableta, dupa care sa folosesti aplicatia mobila.

Ce poate insemna “intr-un fel sau altul”? Fie le trimiti pe mail, fie folosesti un serviciu de sincronizare a fisierelor (Dropbox, SkyDrive etc.) fie, pentru cei care nu se uita la bani, apelezi la cardurile Eye-Fi. Sunt solutii care duc in cele din urma la rezolvarea problemei, insa implica o serie de pasi in plus, care complica un pic procesul.

Solutia!

Am gasit Gramblr, un mic soft care scoate complet din schema telefonul/tableta si iti permite sa urci poze pe Instagram DIRECT de pe PC. Pasii sunt cat se poate de simpli:

– login cu contul de Instagram;
– alegerea pozei. Imaginile trebuie sa fie patrate si sa aiba dimensiunea maxima de 650 px;
– descrierea pozei, dupa care se apasa butonul “Save caption”. In acest moment poza este pe Instagram :-);
– ultimul ecran permite modificarea sau completarea descrierii si distribuirea imaginii pe Facebook sau Twitter cu un singur click.

Mai simplu de atat nici ca se putea! Atasez si 4 screenshot-uri, pentru a identifica mai bine pasii. Daca aveti nelamuriri lasati un comentariu.

Instagr.am este cea mai populara aplicatie foto pentru telefoanele mobile, aplicatie ce a fost achizitionata de catre Facebook pe 9 aprilie 2012.

Descarca Instagr.am:


Pasionat de gadget-uri, tehnologie, ciclism.

View Comments