Posted By Costin

Fotografie: La joaca cu mintea


Zilele trecute, la Marble Beach, cea mai faina plaja din Thassos, Radu Badoiu (instagram) si Lori Alexe (instagram) au gasit o ramasita dintr-un gard al unei foste terase. Cateva poze mai tarziu, plus o interventie a Ruxandrei Melinte (instagram), gasca s-a spart, insa au aparut de nicaieri vreo 5 ghivece ruginite.

Cum majoritatea fotografiilor din Tabara de Fotografie pentru Bloggeri, la care au participat 16 bloggeri si care s-a desfasurat saptamana aceasta in Thassos, Grecia, prezentau portrete si instantanee de vara / Grecia, am zis sa dam un pic de twist situatiei si sa ne jucam cu… mintea, logica si un smartphone.

Ce a iesit? Iata:


Tabara de Fotografie pentru Bloggeri 4 este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Bancpost, Cosmote, Samsung Galaxy S4, Ford, F64, Booking Greece, Izvorul Cristalin.

Iata si lista conturilor de instagram ale colegilor de tabara: Dan (Anaximandru) Dragomir, Anca (Epicur) Duma, Cosmin (Zenon) Tudoran, Alexandru (Aristotel) Negrea, Ruxandra (Democrit) Melinte, Radu (Aristip) Bădoiu, Cristian (Heraclit) Şuţu, Maria Cristina (Melissos) Gânj, Oana Andreea (Gorgias) Baba, Alexandru (Philolaos) Damian, Lori (Anaximene) Alexe, Toma (Xenofan) Nicolau, Andreea (Parmenide) Burlacu, Carmina (Leucip) Niţescu, Ariel (Pitagora) Constantinof si subsemnatul, Socrate :-).

Descarca instagr.am:


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments