Posted By Costin

Fotografii din Thassos [1]


Vezi si:
Fotografii din Thassos [2]
Fotografii din Thassos [3]
Fotografii din Thassos [4]

Superba vreme in Thassos! Fiind marti, iar mare parte dintre voi sunteti la birou, inaintea pauzei de masa, iata un colaj interesant cu cateva dintre fotografiile pe care o parte dintre cei 16 bloggeri din TFB 4, Tabara de Fotografie pentru bloggeri din Thassos, Grecia, le-au postat pe Instagram. Sa mearga la digestie :-). Am sa revin saptamana aceasta si cu alte fotografii absoluti bestiale din tabara.

Iata si lista conturilor de instagram ale colegilor de tabara: Dan (Anaximandru) Dragomir, Anca (Epicur) Duma, Cosmin (Zenon) Tudoran, Alexandru (Aristotel) Negrea, Ruxandra (Democrit) Melinte, Radu (Aristip) Bădoiu, Cristian (Heraclit) Şuţu, Maria Cristina (Melissos) Gânj, Oana Andreea (Gorgias) Baba, Alexandru (Philolaos) Damian, Lori (Anaximene) Alexe, Toma (Xenofan) Nicolau, Andreea (Parmenide) Burlacu, Carmina (Leucip) Niţescu, Ariel (Pitagora) Constantinof si subsemnatul, Socrate :-).

Sa aveti o zi frumoasa, multumesc tuturor pentru urari!
La multi ani Constantini si Elene!

Alexandru Damian (psihotrop)


Alexandru Negrea (alexandrunegrea)


Andreea Burlacu (andreeaburlacu)


Si 2 de la mine (ecostin)


foto: Resurection


Details

Tabara de Fotografie pentru Bloggeri 4 este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Bancpost, Cosmote, Samsung Galaxy S4, Ford, F64, Booking Greece, Izvorul Cristalin.

Descarca instagr.am:


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments