Posted By Costin

Get lucky!


Viralul de vineri de saptamana aceasta este o piesa pe care, datorita Ancai Duma, am ascultat-o de multe ori saptamana trecuta in Tabara de Fotografie pentru Bloggeri care a avut loc in Thassos, Grecia.

Daft Punk – Get Lucky a fost publicata pe Youtube in urma cu o luna de zile, insa ultima saptamana i-a adus mai bine de 1/3 din cele aproape 44 de milioane de vizualizari pe care le raporteaza la momentul acesta.

Melodia a performat strasnic si in media sociale, cifrele aratand aproape 3.9 mentionari pe Facebook, includerea in peste 65.000 de mesaje pe Twitter, insa si in aproape 310 articole pe bloguri din intreaga lume!

PS. Si profit de ocazie: MULTUMESC tuturor pentru urari! 🙂

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.