Posted By Costin

#imiplace: Scrisoare catre fiul meu


Exista lucruri pe care noi, parintii, ne-am dori foarte tare sa le putem transmite copiilor nostri. Sa nu treaca prin aceleasi greseli prin care am trecut noi, sa le spunem care sunt lucrurile ce conteaza mai mult in viata. Pe scurt, sa le fie mai bine, mai usor, sa fie fericiti.

o scrisoare

Copy-ul de mai sus deschide aplicatia de Facebook ING Scrisori, o initiativa care mi-a placut foarte mult si de care am aflat via Cristi Manafu, in urma articolului Scrisoare deschisa catre fiul meu, publicat in cursul zilei de ieri. Ma intelegeti, cu #imiplace pe blog nu puteam sa o las indiferent sa treaca pe langa mine. 🙂

Ideea apartine celor de la ING Asigurari de Viata, paritii fiind invitati sa scrie o scrisoare copiilor lor, scrisoare pe care acestia sa o citeasca peste cativa ani. Cele mai emotionante scrisori vor fi incluse intr-un e-book care va fi public.

Super fain!

Acest articol poarta eticheta Imi place, aceasta fiind o rubrica in cadrul careia impartasesc lucruri care se intampla in (new-)media, media sociale si IT&C, nisele pe care le acopera refresh.ro, si care imi plac in mod deosebit.

* photo shutterstock.com

Note de subsol:
1. Cristian Manafu – Partner, Evensys & blogger. Blog | LinkedIn | Twitter

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments