Posted By Costin

O melodie rap de acum 20 de ani si Social Farter Quits, o campanie a Ministerului Sanatatii din Canada


Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.

Ministerul Sanatatii din Canada a lansat o campanie simpatica impotriva fumatului, campanie ce are un clip la fel de simpatic in care statul canadian a investit, banuiesc, ceva bani pentru a deveni viral. Campania are pagina de Facebook, clipul mai jos. Va las sa decoperiti singuri mesajul… delicios.

L-am amintit la viralul de vineri pentru a-l face de ras, clipul neatingand mai mult de 4200 de vizualizari pe Youtube, din 18 aprilie cand a fost urcat pe internet.

Clipul de saptamana aceasta este o piesa care facea furori undeva in urma cu 20 de ani. In doar 2 zile, clipul a inregistrat peste 700.000 de mentiuni pe Facebook, peste 10k mesaje pe Twitter, ceea ce a ajutat, cu siguranta, la mai bine de jumatate din cele 8.6 milioane de vizualizari pe care le inregistreaza in acest moment pe Youtube.

Motivul? Chris Kelly, unul dintre cei doi pustani din Kris Kross, a decedat pe 1 mai, cel mai probabil din cauza unei supradoze. Avea 34 de ani.

PS. Si pentru ca tot ne-am imprietenit, va mai semnalez asta. Din cate am observat, clipul asta se activeaza in ficare an, urcand rapid in topurile de video virale. Baieti, acum nu stiu daca va poticniti pe undeva, insa, aparent, e pentru noi! Du-amne.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.