Posted By Costin

oktal.ro a implinit 14 ani


Magazinul online de IT&C si electrocasnice oktal.ro a implinit recent 14 ani de existenta, primul trimestru din 2013 consemnand o crestere de 20% a cifrei de afaceri, alimentata in principal de avansul tabletelor si al smartphoneurilor, care au inregistrat cresteri in vanzari de aproape 70%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Mi-a placut declaratia lui Dan Dumitrescu, General Manager Elka-Oktal Group, compania care detine oktal.ro.

Dan Dumitrescu

Uneori, vechi inseamna doar vechi. Alteori, vechi inseamna “mai bun”, ca si in cazul vinurilor de colectie. In afaceri, este o virtute sa fii “vechi”, sa rezisti peste ani, mai ales intr-o perioada de formare a unei piete, cu multe momente tulburi.

In acest context, vechi nu poate insemna decat flexibilitate si modernitate, caci doar astfel poate rezista un magazin online in primul esalon timp de 14 ani – o perioada cam cat toata istoria comertului online din Romania de pana acum.

Dan Dumitrescu, General Manager Elka-Oktal Group

okta.ro s-a aflat in 2011 pe locul 7 in topul celor mai mari jucatori din retailul online IT&C dupa cifra de afaceri raportata catre Ministerul de Finante, dupa evomag.ro, cel.ro, f64.ro, pcgarage.ro, pcfun.ro si emag.ro. Vezi Top magazine online romanesti (IT&C).

La multi ani!

* foto zf.ro


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.