Posted By Costin

Olympus a lansat PEN E-P5


MGT Educational, unic distribuitor pentru Olympus in Romania, a anuntat astazi lansarea camerei foto PEN E-P5, noul lider de gama din seria PEN, un mirrorless cu carcasa metalica si design retro.

Prin intermediul tehnologiei WiFi, camera poate fi controlata cu ajutorul unui iPhone, de exemplu, atat pentru a folosi functiile de autofocalizare si declansare, cat pentru a partaja fotografiile pe retelele sociale.

O premiera pentru mirrorless-uri este viteza maxima de declansare a camerei, 1/8000 sec, destul de utila pe lumina puternica, cand vrei sa tragi, de exemplu, cu f cat mai mare, ex f/1.4, in miezul zilei pe o plaja :-).

Camera are pretul recomandat de 4.499 RON (TVA inclus), kitul standard fiind disponibil la 4.999 RON (TVA inclus), impreuna cu M.Zuiko Digital 14-42mm 1:3.5-5.6.

Pana cand reusesc sa pun mana pe ea, pentru teste, va las cu specificatiile tehnice si cu inca cateva imagini de PR :-).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.