Posted By Costin

Plata rovinietei de pe telefonul mobil


Vezi si Rovinieta, prin sms, la Orange Romania.

Auto.ro a anuntat ieri dezvltarea sectiunii “Rovinieta” in cadrul aplicatiei pentru mobil, aplicatie lansata in aprilie 2012 pentru iPhone si in vara aceluiasi an pentru terminalele cu Android.

Utilizatorii pot să achite contravaloarea rovinietei din telefonul mobil, făcând economie de timp și evitând situațiile unor eventuale amenzi. Aplicația este extrem de utilă în situația în care șoferii se află deja la drum și nu au rovinieta plătită, achiziția acesteia fiind virtual instantanee; se primește atât prin e-mail cât și prin sms în doar câteva minute.

Aplicatia auto.ro poate fi descarcata apasand unul dintre butonele de mai jos, in functie de dispozitivul mobil pe care il utilizati pentru a vizualiza acest articol.

* FOTO: shutterstock.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments