Posted By Costin

prosport.ro relansat


prosport.ro are un nou layout, echipa din spate promitand ca, odata cu aceasta relansare, se vor reduce la minim titlurile tabloid (via Orlando Nicoara). Ar fi o premiera pentru intreaga presa online din Romania :-).

Prosport.ro a raportat in primele 4 luni ale lui 2013 o medie de 2.26 milioane vizitatori unici lunar, recordul personal de trafic fiind inregistrat in luna martie, cand site-ul a raportat 2.440.813 vizitatori unici.

Site-ul pentru mobile m.prosport.ro s-a aflat luna trecuta pe locul 4 in topul celor mai vizitate mobisite-uri din Romania auditate de catre SATI, departamentul de internet al Biroului Roman de Audit Transmedia, dupa m.orange.ro, m.sport.ro si m.stirileprov.ro.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments