Posted By Costin

Sa radem cu designerul care a facut landing page-urile pentru Nokia Asha 501


In aceasta dimineata, Nokia a anuntat Asha 501, un telefon disponibil in toate culorile curcubeului, care cantareste 98 de grame, rezista in standby pana la 48 de zile (26 de zile dual sim), detine 4GB spatiu de stocare si, incepand din Q2, va fi disponibil in 90 de tari, pretul de plecare fiind de 99$.

Detalii aici, fotografii cu inculpatul aici.

Telefonul vine in 2 variante. Single sim si Dual sim, Nokia pregatind paginile oficiale pentru fiecare tip de telefon in parte (single, dual). Iar acum vine partea funny. Daca in cazul HTC, eroarea fu de platforma si numar de caractere, Nokia o gafeaza din cauza unui designer putin… lenes.

Pai nu? Arata la fel? Arata. Atunci pentru single sim tragem o banda neagra deasupra numerotarii retelelor si a semnalului celei de-a doua. Ca in bancul cu Bula si cu parintii care nu se hotarau cum sa varuiasca dormitorul :-)). De remarcat totusi ca, dupa ce a tras banda neagra din PS, a corectat imaginea de pe ecran. La dual sim este mai mica, avand spatiu negru in dreapta si jos.

PS. Ca sa nu mai spun ca fotografiile cu telefonul de pe blogul Nokia au fost urcate la 5184 x 3456 pixels. Zici ca lucram in OOH.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.